Аспазија Софијанова од Детска клиника и Нино Васев од Онкологија поднесоа оставки од директорските позиции

Согласно законските процедури, по назначување нови директори на овие клиники од страна на министерот, јавноста навремено ќе … Продолжи со читање Аспазија Софијанова од Детска клиника и Нино Васев од Онкологија поднесоа оставки од директорските позиции