Асоцијацијата на архитекти: Ние сме за зачувување на Универзална, но Град Скопје ни кажа дека нема пари за реновирање

Асоцијацијата на архитекти (ААМ) попладневно се дообјасни дека тие се за зачувување на Универзалната сала, а предлогот … Продолжи со читање Асоцијацијата на архитекти: Ние сме за зачувување на Универзална, но Град Скопје ни кажа дека нема пари за реновирање