Арсовски: На Коневски лошо му оди адвокатурата, па сака пак во политика

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсовски, подбивно реагираше на повикот за промени во опозициската партија што утрово го … Продолжи со читање Арсовски: На Коневски лошо му оди адвокатурата, па сака пак во политика