Арсовска: За Универзална сала ќе се изјасниме откако ќе добиеме официјално барање од Министерството за култура

Инаку, по средбата министерот за локална самоуправа, Пенов во изјава за медиумите рече дека има целосна согласност … Продолжи со читање Арсовска: За Универзална сала ќе се изјасниме откако ќе добиеме официјално барање од Министерството за култура