(ВИДЕО) Арсовска со атак кон Мицкоски: Ти го фатив директорчето со рачињата во мед, никогаш нема да излезеш од тендер-матрицата

„Каде е шпицниот градоначалник Мицкоски“, „немој да се криеш“, „немој да се закануваш“ беа дел од пораките … Продолжи со читање (ВИДЕО) Арсовска со атак кон Мицкоски: Ти го фатив директорчето со рачињата во мед, никогаш нема да излезеш од тендер-матрицата