Арсовска смени дел од скопските директори, нови ќе добијат „Водовод“, МКЦ и Зоолошка

Како причина за смената на директори, од Градот Скопје го наведоа истекот на мандатот на досегашните кои … Продолжи со читање Арсовска смени дел од скопските директори, нови ќе добијат „Водовод“, МКЦ и Зоолошка