Арсовска останаа без уште еден директор, и Сотировски од „Паркови и зеленило“ поднесе оставка

Сотировски поднесе оставка откако тоа го сторија сите директори што Арсовска ги назначи на функција, а се … Продолжи со читање Арсовска останаа без уште еден директор, и Сотировски од „Паркови и зеленило“ поднесе оставка