Арсовска остана уште без двајца соработници: Директорите на „Градски паркинг“ и „Дрисла“ си поднесоа оставки

Христовски и Мицевски на своите фејсбук-профили ги објавија оставките наведувајќи дека донеле ваква одлука поради немањето поддршка, … Продолжи со читање Арсовска остана уште без двајца соработници: Директорите на „Градски паркинг“ и „Дрисла“ си поднесоа оставки