Арсовска: Нема да дозволиме преку уцени и на штета на граѓаните некој да го парализира Скопје

Градоначалничката на Скопје тврди дека Градот има „чиста“ позиција во однос на приватните превозници. Данела Арсовска, во … Продолжи со читање Арсовска: Нема да дозволиме преку уцени и на штета на граѓаните некој да го парализира Скопје