Арсовска: Нема бесплатен јавен превоз додека трае енергетската криза

Ова не значи дека сме се откажале од ветувањето, туку сега нема услови тоа да се реализира, … Продолжи со читање Арсовска: Нема бесплатен јавен превоз додека трае енергетската криза