Арсовска ќе ги враќа приватните автобуси на скопските улици

Станува збор за индивидуални превозници кои се или беа дел од двете здруженија на приватни превозници „Макекспрес“ … Продолжи со читање Арсовска ќе ги враќа приватните автобуси на скопските улици