Арсовска и ВМРО-ДПМНЕ 11 месеци договарале тендери, оттаму се и караниците меѓу нив, вели Ковачевски

Данела Арсовска и ВМРО-ДПМНЕ 11 месеци договарале тендери за кои самите тие зборуваат на прес-конференции. Не можеле … Продолжи со читање Арсовска и ВМРО-ДПМНЕ 11 месеци договарале тендери, оттаму се и караниците меѓу нив, вели Ковачевски