Арсовска и советниците се договорија за итен состанок за испраќање помош за Турција и Сирија

Претходно, и градоначалничката, но и ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ поднесоа барања за итна седница на Советот на која … Продолжи со читање Арсовска и советниците се договорија за итен состанок за испраќање помош за Турција и Сирија