Арсовска и директорот на ЈСП: Ние го штитиме јавниот, а не приватниот интерес

Градоначалничката и директорот на ЈСП повторно истакнаа дека за време на нивниот мандат возниот парк на ЈСП … Продолжи со читање Арсовска и директорот на ЈСП: Ние го штитиме јавниот, а не приватниот интерес