Арсовска го смени директорот на „Градски паркинг“ што го постави пред две недели

Досегашниот директор на претпријатието, Филип Пасху, има нова работна позиција во Град Скопје, а нов директор е … Продолжи со читање Арсовска го смени директорот на „Градски паркинг“ што го постави пред две недели