Арсовска го разреши директорот на „Водовод“ поради самоволие и сомнежи за постапка за милионски тендер

Од кабинетот на градоначалничката велат дека разрешувањето на директорот следува по обиди за влијание и несовесно постапување … Продолжи со читање Арсовска го разреши директорот на „Водовод“ поради самоволие и сомнежи за постапка за милионски тендер