Арсовска го распиша огласот за приватните превозници, но останува на ставот дека нема долг кон нив

На новиот оглас нема да можат да се пријават двете здруженија „Слобода превоз“ и „Макексперс“, и на … Продолжи со читање Арсовска го распиша огласот за приватните превозници, но останува на ставот дека нема долг кон нив