Арсенков: Двојно е зголемен бројот на итни случаи во „Св. Наум Охридски“ по затворањето на хируршките сали на Клинички

Во врска со ситуацијата на Клинички и неизвесноста до кога би можела да трае, Арсенков вели доколку … Продолжи со читање Арсенков: Двојно е зголемен бројот на итни случаи во „Св. Наум Охридски“ по затворањето на хируршките сали на Клинички