Пратеникот Арбен Зибери гласаше во посебна кабина, како суспектен на ковид-19

Овие два дена, додека траеше седницата за избор на Владата, новоизбраниот пратеник на ДУИ не беше забележан … Продолжи со читање Пратеникот Арбен Зибери гласаше во посебна кабина, како суспектен на ковид-19