Арачиново потрошило петпати повеќе струја од лани, Бектеши не кажа дали ќе има казни за нештедачите

Од 81 општина, 65 во октомври постигнале заштеда од најмалку 15 отсто, од нив 12 општини постигнале … Продолжи со читање Арачиново потрошило петпати повеќе струја од лани, Бектеши не кажа дали ќе има казни за нештедачите