Апелацискиот судија Фатмир Скендер го помина комисискиот филтер за да се пресели во Уставен

Пратеничката Гордана Силјановска-Давкова во дискусијата рече дека дел од вината за нефункционалноста на Уставниот суд има и … Продолжи со читање Апелацискиот судија Фатмир Скендер го помина комисискиот филтер за да се пресели во Уставен