Апелација неразумно долго ги држела предметите за Мијалков, заклучи Судскиот совет – ќе има ли одговорност?

Пренатрупаност со работа, одмори, боледувања, сложеност на предметите се дел од причините што ги навеле апелациските судии … Продолжи со читање Апелација неразумно долго ги држела предметите за Мијалков, заклучи Судскиот совет – ќе има ли одговорност?