Апелација ги потврди казните на обвинетите во „Монструм“

Жалбите на петтемина обвинети во случајот „Монструм“ се одбиени како неосновани, а првостепената пресуда е преиначена само … Продолжи со читање Апелација ги потврди казните на обвинетите во „Монструм“