Апасиев би преговарал со Мицкоски за владина коалиција: Ние сме идеалисти, ама и прагматизмот не ни е туѓ

Ние преговараме принципиелно, ние сме прагматични. Ние сме идеалисти до одредена граница и потоа, прагматизмот не ни … Продолжи со читање Апасиев би преговарал со Мицкоски за владина коалиција: Ние сме идеалисти, ама и прагматизмот не ни е туѓ