Антикорупциска го усвои приговорот на Силјановска-Давкова за кршење на изборни правила

Претседателската кандидатка поддржана од ВМРО-ДПМНЕ на 6 април поднесе приговор до Антикорупциската комисија, според кој Академијата за … Продолжи со читање Антикорупциска го усвои приговорот на Силјановска-Давкова за кршење на изборни правила