Анкетната комисија ќе достави заклучоци до Обвинителството за случајот Онкологија, а потоа од нив ќе произлезе политичка, но и кривична одговорност, најави Мизрахи

На прашањето дали ќе иницираат закон или правилник да се реши хаосот, бидејќи има многу онколошки пациенти … Продолжи со читање Анкетната комисија ќе достави заклучоци до Обвинителството за случајот Онкологија, а потоа од нив ќе произлезе политичка, но и кривична одговорност, најави Мизрахи