Ангеловска: Предлогот на Чулев за награда на полицајците не кореспондира со барањето за ребаланс

Министерката за финансии Нина Ангеловска на денешната прес-конференција рече дека предлогот на министерот за внатрешни работи Наќе Чулев за … Продолжи со читање Ангеловска: Предлогот на Чулев за награда на полицајците не кореспондира со барањето за ребаланс