Ангел Џамбаски најави дека не доаѓа во Скопје?

Џамбаски првично најави дека ќе дојде во Скопје на одбележувањето на 151-годишнината од раѓањето на македонскиот револуционер, … Продолжи со читање Ангел Џамбаски најави дека не доаѓа во Скопје?