(АНАЛИЗА) За „Бехтел и Енка“ ќе важат други правила – власта преку ноќ менува девет закони    

Со предлогот за изменување и дополнување на Законот за работни односи, власта повторно сака да издејствува работниците … Продолжи со читање (АНАЛИЗА) За „Бехтел и Енка“ ќе важат други правила – власта преку ноќ менува девет закони