АМС и Мојсовски ги отфрлаат наводите на ДКСК и МОК и најавуваат преземање „правни процеси“

Од Агенцијата за млади и спорт особено укажуваат на обраќањето на претседателот на Македонскиот олимписки комитет (МОК), … Продолжи со читање АМС и Мојсовски ги отфрлаат наводите на ДКСК и МОК и најавуваат преземање „правни процеси“