„Аминта Трети“ пак е „Ленинова“… дел од скопските улици повторно со старите имиња

Улицата што до скоро го носеше името „Јордан Мијалков“ пак се вика „Железничка“, додека „Фили Втори“ си … Продолжи со читање „Аминта Трети“ пак е „Ленинова“… дел од скопските улици повторно со старите имиња