Американската амбасадорка Агелер ги оцени како лажни вести изјавите дека може да се направи репреговарање на договорот за влез на земјава во ЕУ

Европската Унија е кристално јасна за тоа што конкретно се бара од С Македонија за да оди … Продолжи со читање Американската амбасадорка Агелер ги оцени како лажни вести изјавите дека може да се направи репреговарање на договорот за влез на земјава во ЕУ