Американска студија: Секој трет заболен со ковид има тегоби два месеца подоцна

Одделот за здравство и социјални услуги во Лонг Бич интервјуирал 366 луѓе, на возраст од 18 години … Продолжи со читање Американска студија: Секој трет заболен со ковид има тегоби два месеца подоцна