Амбасадата на САД побара од Косово веднаш да се формира Заедница на општини со српско мнозинство

Амбасадата на САД побара од двете страни да ги намалат тензиите без да користат запалива реторика, да … Продолжи со читање Амбасадата на САД побара од Косово веднаш да се формира Заедница на општини со српско мнозинство