Амбасадата на САД го осуди нападот врз Беким Асани и побара насилниците да се казнат

Амбасадата на САД во Скопје го осуди нападот кој пред два дена беше извршен врз ЛГБТИ-активистот Беким … Продолжи со читање Амбасадата на САД го осуди нападот врз Беким Асани и побара насилниците да се казнат