Амбасада на САД: Локалните избори на северот на Косово се одржаа во согласност со Уставот и законите

Во соопштението од Амбасадата се вели дека САД ја поддржуваат разновидната, инклузивна, мултиетничка демократија во Косово и … Продолжи со читање Амбасада на САД: Локалните избори на северот на Косово се одржаа во согласност со Уставот и законите