Алити: Со реорганизација на институциите вработените ќе се трансферираат, а ќе се укинуваат директорските места и членовите на управни одбори

Со реорганизација нема ниту еден вработен да биде отпуштен од работа бидејќи посебно во централната власт ние … Продолжи со читање Алити: Со реорганизација на институциите вработените ќе се трансферираат, а ќе се укинуваат директорските места и членовите на управни одбори