Алијанса за Албанците ја повика Владата веднаш да ја откаже одлуката за доделување државјанство на Онишченко

Ова е голем скандал со меѓународни последици, директно поткопувајќи го режимот на санкции на САД и надворешната … Продолжи со читање Алијанса за Албанците ја повика Владата веднаш да ја откаже одлуката за доделување државјанство на Онишченко