Алијанса не доби понуда за влез во Владата, а ако има такво нешто партијата нема да ги помине своите црвени линии, вели Таравари

Околу информациите за кои во јавноста веќе се говори околу министерствата кои би ги добила АА, Таравари … Продолжи со читање Алијанса не доби понуда за влез во Владата, а ако има такво нешто партијата нема да ги помине своите црвени линии, вели Таравари