Алијанса ги предлага Фатмир Меџити за нов министер за здравство, Кренар Лога за правда

Новиот коалициски партнер во Владата, објави ТВ Телма, веројатно ќе го добие и Министерството за информатичко општество … Продолжи со читање Алијанса ги предлага Фатмир Меџити за нов министер за здравство, Кренар Лога за правда