Али Ахмети најави битка за враќање на духот на Охридскиот договор и зачувување на Преспанскиот и договорот со Бугарија

Според лидерот на ДУИ, кога се почитува духот на Охридскиот договор, општеството напредува и сите сме еднакви … Продолжи со читање Али Ахмети најави битка за враќање на духот на Охридскиот договор и зачувување на Преспанскиот и договорот со Бугарија