Алабаковски доби условна казна од шест месеци откако го запали влезот на културниот центар „Иван Михајлов“ во Битола

Алабаковски, кој уште за време на истрагата покрената од ОЈО Битола призна вина за палењето на културниот … Продолжи со читање Алабаковски доби условна казна од шест месеци откако го запали влезот на културниот центар „Иван Михајлов“ во Битола