Ако власта се реши за одделни претседателски и парламентарни избори во 2024 г., ВМРО-ДПМНЕ не исклучува бојкот на гласањето за шеф на државата

Нелогично е држава како Македонија, со финансиските и буџетските проблеми што ги има во моментот, во период … Продолжи со читање Ако власта се реши за одделни претседателски и парламентарни избори во 2024 г., ВМРО-ДПМНЕ не исклучува бојкот на гласањето за шеф на државата