Ако разговорите со Алијанса за Албанците продолжат во добар дух, може да има проширување на владиното мнозинство, вели Ковачевски

Доколку со Алијанса за Албанците се усогласиме комплетно на овие основни принципи за иднината на државата, а … Продолжи со читање Ако разговорите со Алијанса за Албанците продолжат во добар дух, може да има проширување на владиното мнозинство, вели Ковачевски