Ако Бугарија не е подготвена на отстапки, би се свртеле кон домашната агенда и би чекале нова гарнитура во Софија, вели Мицкоски

„Не гледам што е тоа што тие попуштиле. Не гледам такво нешто. Првпат дел од Преговарачка рамка … Продолжи со читање Ако Бугарија не е подготвена на отстапки, би се свртеле кон домашната агенда и би чекале нова гарнитура во Софија, вели Мицкоски