АХВ: Небезбедна серија на сок од брендот „Хип“ се повлекува од пазарот

Повлекувањето на производот, како што посочија од Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ), се врши поради детектирана … Продолжи со читање АХВ: Небезбедна серија на сок од брендот „Хип“ се повлекува од пазарот