Ахмети се огласи на ФБ: Ќе докажам дека искрено сме се бореле против геноцидниот режим на Милошевиќ

„Владеењето на правото и постигнувањето на вистинска неселективна правда, домашна и меѓународна, се моја постојана цел и … Продолжи со читање Ахмети се огласи на ФБ: Ќе докажам дека искрено сме се бореле против геноцидниот режим на Милошевиќ