Ахмети на иста линија со Ковачевски за опозицијата: Против блокади и бојкот, „за“ лидерска без условувања

Важно да има средба и консултации како да се затвори прашањето со Бугарија, спор кој не спречува … Продолжи со читање Ахмети на иста линија со Ковачевски за опозицијата: Против блокади и бојкот, „за“ лидерска без условувања