Ахмети контра Заев: Нема дијалози за широка коалиција, а некој треба да биде и во опозиција

Улогата на опозиција е секаде иста, да ја унапредат демократијата и да бидат дел од еден важен … Продолжи со читање Ахмети контра Заев: Нема дијалози за широка коалиција, а некој треба да биде и во опозиција