Ахмети контра Ковачевски и Тарвари: Со Алијанса за Албанците се разговара и за нивни влез во Владата

Ќе видиме каков епилог ќе има од разговорите што ќе се реализираат меѓу двете страни. Се уште … Продолжи со читање Ахмети контра Ковачевски и Тарвари: Со Алијанса за Албанците се разговара и за нивни влез во Владата